Jamie Oliver by Tefal Cook Smart roestvrijstalen koekenpan 24 cm - inductie
Ref.: E3110455
Modern, extreem duurzaam design
- Roestvrij staal om zo op tafel te zetten.
- Zonder coating voor perfect dichtgeschroeid vlees.
- Zorgvuldig ontworpen: 18/10 roestvrij staal.
€ 49,99
|Voor 16.00 uur besteld, binnen 2 werkdagen in huis
Diensten en garanties
- Inclusief 2 jaar garantie
- Toegewijde klantenservice
Nu tot 30% stapelkorting op Jamie Oliver producten
Combineer onze geselecteerde Jamie Oliver producten voor extra korting! Bij 1 product ontvang je 10% korting, bij 2 producten 20% en bij 3 producten zelfs 30% korting!
Modern, extreem duurzaam design
Hoogwaardige pan van stijlvol roestvrij staal om heerlijk thuis te koken Ontworpen in samenwerking met Jamie Oliver: "Ik kook dolgraag met deze pan. Ik grijp er altijd naar als ik zin heb in een mooi aangebraden steak. Het trucje om te weten wanneer de pan klaar is om in te bakken is om simpelweg een druppel water toe te voegen - wanneer het water als een knikker over het oppervlak danst, kun je aan de slag!"
Voordelen van Jamie Oliver by Tefal Cook Smart roestvrijstalen koekenpan 24 cm - inductie
Ontdek de andere producten uit het assortiment (3)
In de verpakking van Jamie Oliver by Tefal Cook Smart roestvrijstalen koekenpan 24 cm - inductie
Inclusief:
- Koekenpan (24 cm).
Kenmerken
Productgroep | Koekenpan |
Afmeting | 24 cm |
Materiaal | Roestvrij staal |
Warmtebron | Inductie - gas - elektrisch - keramisch - halogeen |
Geschikt voor gebruik in de oven | Ja, tot 250°C (behalve glazen deksel) |
Vaatwasmachinebestendig | Ja |
Coating binnenkant | Geborsteld rvs |
Thermo-Spot | NEE |
Coating buitenkant | Gepolijst roestvrij staal |
Gietrand | Ja |
Type handgreep | Vast |
Materiaal binnenkant pan | Roestvrij staal |
Diameter / Aantal personen | 24 cm / 2-3 personen |
Hoe kook je met een roestvrijstalen pan?
Verwarm de pan op middelhoog vuur. Voeg na 2 minuten een kleine hoeveelheid water toe in de pan. Als het sist en verdampt bij aanraking, is de pan nog niet klaar. Wacht nog ongeveer een minuut en probeer het dan opnieuw. De pan is klaar als het water parelt als een knikker en over het oppervlak glijdt als een soort kwik. Wees geduldig, wacht tot het vlees vanzelf loslaat. Als het perfect is dichtgeschroeid, kun je het omdraaien zonder het te beschadigen.