Amandelcake met gedroogde abrikozen
- Totale tijd 1u. 8min.
- 20min.
Bereiden - 43min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
100 g Boter
1 Yoghurt
2 Eiwitten
130 g Bloem
100 g Amandelpoeder
90 g Suiker
175 g Gedroogde abrikozen
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de boter zacht gedurende de aangegeven tijd van het programma.
Stap 2 /7
Klop de boter en de suiker totdat het mengsel wit wordt.
Stap 3 /7
Voeg de yoghurt, de eiwitten, het amandelpoeder, de bloem en de gedroogde abrikozen toe.
Stap 4 /7
Klop de rest van de eiwitten stijf. Voeg zodra de eiwitten goed stevig beginnen te worden de suiker toe en blijf kloppen. Voeg de eiwitten voorzichtig bij het deeg.
Stap 5 /7
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 6 /7
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 7 /7
Laat 5 minuten afkoelen en haal uit de vorm.