Andalusian Gazpacho
- Totale tijd 4u. 21min.
- 20min.
Bereiden - 1min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
350 g Tomaten
1.5 reepje Zacht wit brood
130 g Komkommer
50 g Ajuin
60 g Groene paprika
58 g Rode paprika
2 teentje Knoflook
2 el Olijfolie
1 el Balsamicoazijn
Zout en peper naar smaak
Toebehoren
700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste de tomaten toe. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /4
Laat voor minstens 4 uur in de ijskast staan.
Stap 4 /4
Garneer vlak voor het opdienen met blokjes komkommer en paprika.