Andalusian Gazpacho - Recepten Blend up | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Andalusian Gazpacho

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 4u. 21min.
  • Bereiden
    20min.
  • Koken
    1min.
  • Afkoelen
    4u.

Ingrediënten

4 personen

  • 350 g Tomaten

  • 1.5 reepje Zacht wit brood

  • 130 g Komkommer

  • 50 g Ajuin

  • 60 g Groene paprika

  • 58 g Rode paprika

  • 2 teentje Knoflook

  • 2 el Olijfolie

  • 1 el Balsamicoazijn

  • Zout en peper naar smaak

Toebehoren

  • 700 mL drinkfles
    700 mL drinkfles

Bereiding

Stap 1 /4

Bereid de ingrediënten voor.

  • 350g Tomaten
  • 1.5reepje Zacht wit brood
  • 130g Komkommer
  • 50g Ajuin
  • 60g Groene paprika
  • 58g Rode paprika
  • 2teentje Knoflook
  • 2el Olijfolie
  • 1el Balsamicoazijn
  • Zout en peper naar smaak

Stap 2 /4

Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste de tomaten toe. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!

  • 350g Tomaten
  • 1.5reepje Zacht wit brood
  • 130g Komkommer
  • 50g Ajuin
  • 60g Groene paprika
  • 58g Rode paprika
  • 2teentje Knoflook
  • 2el Olijfolie
  • 1el Balsamicoazijn
  • Zout en peper naar smaak

Stap 3 /4

Laat voor minstens 4 uur in de ijskast staan.

Stap 4 /4

Garneer vlak voor het opdienen met blokjes komkommer en paprika.

Rooster SS-185685

€ 5,00

Op voorraad

Rooster SS-185685