Balsamico-varkensfilet met rozemarijnaardappeltjes
- Totale tijd 3u. 45min.
- 10min.
Bereiden - 35min.
Koken - 3u.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
2 personen
400 g varkensfilet
80 ml balsamicoazijn
40 ml olijfolie
1 el Donkere sojasaus
2 tl bruine suiker
0.5 tl peper
10 g rozemarijnblaadjes
1 teentje teentje knoflook
5 stuk aardappelen
olijfolie
zeezout
1 takje rozemarijn
Toebehoren
Bakplaat Snacking & Baking XL
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de ingrediënten voor de marinade bij elkaar in een ziplock-zakje, doe de varkensfilet erbij en leg ongeveer 3 uur in de koelkast.
Stap 2 /5
Was ondertussen de aardappelen, snijd ze in partjes en bedek ze met olijfolie, zeezout en fijngehakte rozemarijnblaadjes.
Stap 3 /5
Leg op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 30-35 minuten in de oven op 180 - 200 °C.
Stap 4 /5
Als het vlees gemarineerd is, schud je de marinade van het vlees, selecteer je het programma Varkensvlees en rooster je het vlees.
Stap 5 /5
Breng het vlees en de aardappelen voor het serveren op smaak met wat versgemalen peper.