Balsamico-varkensfilet met rozemarijnaardappeltjes - Recepten OptiGrill XL | Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Balsamico-varkensfilet met rozemarijnaardappeltjes

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 3u. 45min.
  • Bereiden
    10min.
  • Koken
    35min.
  • Afkoelen
    3u.

Ingrediënten

2 personen

  • 400 g varkensfilet

  • 80 ml balsamicoazijn

  • 40 ml olijfolie

  • 1 el Donkere sojasaus

  • 2 tl bruine suiker

  • 0.5 tl peper

  • 10 g rozemarijnblaadjes

  • 1 teentje teentje knoflook

  • 5 stuk aardappelen

  • olijfolie

  • zeezout

  • 1 takje rozemarijn

Toebehoren

  • Bakplaat
    Bakplaat
  • Snacking & Baking XL
    Snacking & Baking XL

Bereiding

Stap 1 /5

Doe de ingrediënten voor de marinade bij elkaar in een ziplock-zakje, doe de varkensfilet erbij en leg ongeveer 3 uur in de koelkast.

  • 400g varkensfilet
  • 80ml balsamicoazijn
  • 40ml olijfolie
  • 1el Donkere sojasaus
  • 2tl bruine suiker
  • 0.5tl peper
  • 1teentje teentje knoflook

Stap 2 /5

Was ondertussen de aardappelen, snijd ze in partjes en bedek ze met olijfolie, zeezout en fijngehakte rozemarijnblaadjes.

  • 10g rozemarijnblaadjes
  • 5stuk aardappelen
  • olijfolie
  • zeezout

Stap 3 /5

Leg op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 30-35 minuten in de oven op 180 - 200 °C.

Stap 4 /5

Als het vlees gemarineerd is, schud je de marinade van het vlees, selecteer je het programma Varkensvlees en rooster je het vlees.

Stap 5 /5

Breng het vlees en de aardappelen voor het serveren op smaak met wat versgemalen peper.

  • 1takje rozemarijn

Rooster SS-185685

€ 5,00

Op voorraad

Rooster SS-185685