Baskische kippensoep
- Totale tijd 40min.
- 10min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
250 g kipfilet
50 g uien
40 g groene paprika
40 g rode paprika
8 ontpitte zwarte olijven
8 ontpitte groene olijven
1 tl fijngehakte knoflook
200 ml tomatenpuree
175 ml kippenbouillon
1 snuifje peper
0.5 tl Piment d'Espelette
2 stengel peterselie
Bereiding
Stap 1 /4
Snijd de kip in stukjes. Snijd de paprika's in blokjes. Snipper de ui.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten behalve de peterselie in de blender.
Stap 3 /4
Stel het aangegeven programma in op 30 minuten en start het programma.
Stap 4 /4
Voeg dan de gehakte peterselie toe.