Bosbessencake
- Totale tijd 1u.
- 15min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /5
Zeef de bloem met de gist en het (aardappel)zetmeel.
Stap 2 /5
Klop de zachte boter en de suiker luchtig en wit. Voeg de eieren één voor één toe, afgewisseld met het mengsel van bloem/gist/(aardappel)zetmeel, en daarna de druppels azijn. Voeg de bosbessen toe en meng alles goed door elkaar.
Stap 3 /5
Haal de pendelarm uit de pan. Beboter en bestuif de pan met bloem en vergeet daarbij de middenbuis niet. Schenk het mengsel er in. Zet de binnenpan in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 4 /5
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /5
Haal het uit de pan en laat het goed afkoelen, bij voorkeur op een rooster, voordat je het gaat eten.