Broccoli met parmezaan
- Totale tijd 37min.
- 15min.
Bereiden - 22min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
1.2 kg Broccoli (ongeveer 3 stronken)
2 tl Knoflookpoeder
8 cl Olijfolie
60 g Geraspte Parmezaanse kaas
1 snuifje Chilivlokken
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de broccoli in roosjes van gelijke grootte en doe ze in een kom. Voeg de knoflook, olijfolie en chilivlokken toe. Breng op smaak met zout en peper. Meng dit door elkaar.
Stap 2 /5
Plaats de broccoli in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 3 /5
Draai de broccoliroosjes halverwege het kookproces om.
Stap 4 /5
Als de broccoli te snel kleurt, leg er dan 5 minuten voor het einde van het programma aluminiumfolie op.
Stap 5 /5
Bestrooi de broccoli vlak voor serveren met Parmezaanse kaas. Heerlijk bij gepaneerde kalkoenschnitzels.