Burrito's met kip
- Totale tijd 1u.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 15min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
4 tl Mexicaanse yoghurt
4 el Olijfolie
4 Kippenborst
8 Tarwe- of maistortilla's
8 tl slagroom
8 el Geraspte cheddar
8 el Guacamole
8 el Maïzena
8 el Salsa
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de Mexicaanse kruiden met de olie. Voeg de kip toe, dek af en laat 15 minuten marineren.
Stap 2 /5
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het KIP-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de kipfilets op de plaat in lade 1. Druk op START om het kookproces te starten. Laat de kipfilets een beetje afkoelen en snijd ze dan in plakken.
Stap 3 /5
Leg de wraps op een vierkant stuk aluminiumfolie. Smeer zure room op de tortilla's en voeg dan salsa, guacamole en kip toe. Voeg maïs toe en strooi er kaas over. Sluit de burrito's goed af met de folie.
Stap 4 /5
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het KIP-programma 10 minuten aan op 180 °C. Leg 3 burrito’s op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het MANUAL-programma 10 minuten aan op 180 °C. Leg 1 burrito op de plaat in lade 2. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 5 /5
Serveer de burrito’s direct.