Burrito's
- Totale tijd 20min.
- 15min.
Bereiden - 5min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
4 stuk
450 g sirloin steak
1 stuk rode ui
0.5 stuk groene paprika
0.5 stuk gele paprika
100 g kaas
0.5 kopje rijst
1.75 kopje kippenbouillon
1 el jalapeño
0.5 stuk ui
1 el korianderblaadjes
2 stuk tomaten
2 el limoensap
zout en peper
Bereiding
Stap 1 /5
Kook de rijst in de kippenbouillon. Meng alle ingrediënten voor de Pico de Gallo in een kom en zet aan de kant.
Stap 2 /5
Zet de gril aan. Selecteer het geschikte programma op de gril en druk op OK. Ga vervolgens verder met het recept: Zet de gril aan en breng de biefstuk op smaak met zout en peper. Gril de biefstuk naar smaak en snijd in reepjes.
Stap 3 /5
Selecteer de handmatige modus en het oranje kookniveau (210 °C) en druk op OK. Leg de gesneden ui en paprika op de voorverwarmde grilplaat en gril 5 minuten.
Stap 4 /5
Bereid de burrito's: Leg op elke tortilla wat geraspte kaas, gegrilde biefstuk, gegrilde groenten, een lepel Pico de Gallo en een lepel rijst. Vouw de zijkanten naar binnen en rol de tortilla op.
Stap 5 /5
Gril de burrito's naar smaak.