CHINEES GEGLACEERD VARKENSVLEES
- Totale tijd 20min.
- 0min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
6
3 teentje
5 cm stukje verse gember, gepeld
6 el sojasaus
6 el tomatenketchup
4 el rijstazijn
3 el vloeibare honing
Bereiding
Stap 1 /7
Pel en plet de teentjes knoflook, rasp de gember en meng in een kom met de ketchup, sojasaus, azijn en honing.
Stap 2 /7
Snijd met een scherp mes een gekruist patroon op de bovenkant van de varkenslende. Leg ze vervolgens in de kom en bedek ze met de marinade.
Stap 3 /7
Laat 30 minuten marineren.
Stap 4 /7
Zet de gril aan. Selecteer het programma Varkensvlees en druk op OK.
Stap 5 /7
Leg de goed uitgelekte plakjes varkenslende op de voorverwarmde gril en sluit het deksel.
Stap 6 /7
Bak volgens de instructie op het scherm totdat het vlees gaar is.
Stap 7 /7
Schenk de marinade ondertussen in een steelpan en laat 5 tot 10 minuten koken, of totdat het een siroopachtige saus is. Bestrijk de plakjes varkenslende vlak voor het serveren met de saus.