Cocktail van veenbessen, citroen en gember
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
6 eenheid verse of bevroren veenbessen
4 eenheid ijsblokjes
25 cl ginger ale (of tonic)
5 g gemberwortel
0.5 citroen
Bereiding
Stap 1 /5
Verwijder de schil en het bittere witte gedeelte van een halve citroen en verwijder vervolgens het vruchtvlees. Schil de gember en snijd hem in stukjes.
Stap 2 /5
Doe de veenbessen, gember en citroen in de blender.
Stap 3 /5
Sluit het deksel en stel het aangegeven programma in op 30 seconden. Start het programma.
Stap 4 /5
Voeg de ijsblokjes en ginger ale toe en start het aangegeven programma gedurende 30 seconden.
Stap 5 /5
Giet in glazen en dien onmiddellijk op.