Courgette dip met koriander
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
200 g Gekookte courgette
3 el Olijfolie
1 teentje Knoflook
1 tuiltje Korianer
4 cl Water
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /4
Pel het teentje knoflook en was de koriander. Snijd de courgette in stukjes, zonder de uiteinden.
Stap 2 /4
Doe de courgette en knoflook samen met het water in de blender. Sluit het deksel en kies het aangegeven programma gedurende één minuut. Start het programma.
Stap 3 /4
Verwijder aan het einde van het programma de dop van het deksel om zout, peper, olijfolie en koriander toe te voegen. Laat het aangegeven programma 20 seconden draaien.
Stap 4 /4
Giet de verkregen room in een kom. Zet minimaal 3 uur in de koelkast.