Crumble van rode vruchten
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
Voor de crumble:
35 g boter in blokjes
20 g hazelnotenpoeder
30 g bloem
15 g bruine suiker
20 g basterdsuiker
Het fruit:
200 g blauwe bessen
100 g frambozen
1 el basterdsuiker
1 tl citroensap
Bereiding
Stap 1 /5
Verwarm de oven voor op 210°C.
Stap 2 /5
Meng in een kom alle ingrediënten voor de crumble en wrijf totdat het mengsel op broodkruim lijkt.
Stap 3 /5
Meng in een kom het fruit met suiker en citroensap. Verdeel het fruit over de twee mini-braadpannetjes en strooi de crumble erover.
Stap 4 /5
Bak gedurende 15 minuten.
Stap 5 /5
Geniet van de crumble warm of koud.