De klassieke zelfgemaakte hamburger
- Totale tijd 15min.
- 15min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
50 g broodkruimels
50 ml melk
Provençaalse kruiden
zout
peper
2 stuk eieren, geklopt
50 g geraspte kaas
2 teentje knoflook, fijngesneden
250 g rundergehakt
4 stuk hamburgerbroodjes, gehalveerd
Dijonmosterd
Bereiding
Stap 1 /4
Meng de broodkruimels met de melk, Provençaalse kruiden, zout, peper, eieren, kaas en knoflook. Voeg het gehakt toe.
Stap 2 /4
Blijf roeren tot een gelijkmatig mengsel. Vorm vier hamburgers van gelijke grootte.
Stap 3 /4
Vet de grilplaten in met olie. - Zet de gril aan. - Selecteer het geschikte programma op de gril en druk op OK. Ga vervolgens verder met het recept: Vet de grilplaten licht in met olie. Leg de steaks op de voorverwarmde gril en sluit het deksel. Bak totdat het lampje rood wordt of totdat het scherm ‘well-done’ aangeeft.
Stap 4 /4
Bestrijk de onderste helften van de hamburgerbroodjes met een saus naar keuze en leg er een hamburger op. Voeg naar keuze groenten toe en leg de bovenste helft van de broodjes erop.