Dubbel gepaneerde chocoladeappels
- Totale tijd 43min.
- 20min.
Bereiden - 23min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Haal de pendelarm uit de pan. Smeer de ActiFry-pan heel licht in met olie.
Stap 2 /6
Doe de bloem in een kom, de losgeklopte eieren met een beetje zout in een andere kom en meng het broodkruim (of paneermeel) met de suiker en chocola in een derde kom. Schil de appels, verwijder het klokhuis, snijd ze in vieren en snijd daarna elk partje nog een keer in de lengte door.
Stap 3 /6
Haal de stukjes appel eerst door de bloem, dan door het ei en tot slot door het chocolade/broodkruim. Plaats elk partje direct in de ActiFry-pan en probeer ze zo min mogelijk over elkaar heen te leggen. Voeg geen olie toe.
Stap 4 /6
Laat ze ‘drogen’ zonder de pendelarm, gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /6
Haal elk partje dan nogmaals door het ei en daarna door het chocolade/broodkruim. Leg ze na het paneren direct in de ActiFry-pan. Sluit de deksel.
Stap 6 /6
Laat dit bakken gedurende de aangegeven tijd.