Eenpans lenterijst
- Totale tijd 40min.
- 15min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /4
Bereid de groenten voor: verwijder het blad van de selderie en snijd in stukjes van gelijke grootte. Snipper de ui.
Stap 2 /4
Giet de olie in de pan, leg de uien en de rijst achteraan in de pan en leg de groenten er tegenover, aan de kant van het handvat. Giet hete bouillon over de rijst, sprenkel er wat kurkuma overheen en breng op smaak met zout en peper.
Stap 3 /4
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 4 /4
Serveer met geroosterde pijnboompitjes, gehakte kruiden en, als je dat lekker vindt, met gehakte kerstomaatjes of zongedroogde tomaatjes.