Velvety red peach smoothie
- Totale tijd 4u. 6min.
- 5min.
Bereiden - 1min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Ingrediënten
1 persoon
60 g Perzik
50 g Banaan
50 g Rood fruit
10 cl Vers sinaasappelsap
3 cl Melk
2 cl Agavesiroop
50 g Griekse yoghurt
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten voor. Als je vers fruit wilt gebruiken voor dit recept, doe de bananen, perzik en rode vruchten dan voor een nachtje in de vriezer.
Stap 2 /8
Doe voor de eerste laag de perziken, bananen, de helft van het appelsiensap, de helft van de agavesiroop, de helft van de yoghurt en de melk in het apparaat.
Stap 3 /8
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 4 /8
Pas de textuur zo nodig aan door wat melk of sinaasappelsap toe te voegen. Voeg eventueel een beetje agavesiroop toe om te zoeten. Giet het mengsel in een glas en zet het apart in de koelkast.
Stap 5 /8
Voeg voor de tweede laag het rode fruit, de andere helft van het sinaasappelsap, de andere helft van de agavesiroop en de andere helft van de yoghurt toe.
Stap 6 /8
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 7 /8
Pas de textuur zo nodig aan door wat melk of sinaasappelsap toe te voegen. Voeg eventueel een beetje agavesiroop toe om te zoeten. Giet dit mengsel voorzichtig over het vorige mengsel.
Stap 8 /8
Dien onmiddellijk op. Laat het smaken!