Frambozencakes
- Totale tijd 55min.
- 15min.
Bereiden - 35min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
390 g Bloem
3 Bakpoeder
6 Eieren
240 g Witte suiker
24 cl Crème fraîche
540 g Frambozen
Toebehoren
Bakvorm voor 6 mini cakes
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de eieren en de suiker in een kom en klop met een mixer totdat het mengsel wit en schuimig wordt. Voeg al kloppend de crème fraîche toe.
Stap 2 /5
Voeg het bloem-bakpoedermengsel toe.
Stap 3 /5
Verdeel 3 frambozen over de bodems van de 6 vormpjes en giet het beslag hier gelijkmatig overheen. Bestrooi met enkel frambozen. Plaats de vormpjes in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Laat 5 minuten rusten en haal uit de vorm.