Frittata met lentegroenten en geitenkaas
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
100 g Spinaziebladeren
100 g Lente-uien
300 g Asperges
10 Eieren
100 g Verse of bevroren erwtjes
Zout, peper
130 g Verse geitenkaas
1 el Neutrale olie
Toebehoren
Bakplaat Snacking & Baking accessoire Bakplaat XL
Bereiding
Stap 1 /5
Was de groenten. Snijd de spinazie grof en snijd de verse uien in dunne ringen. Snijd de harde uiteinden van de asperges, snijd de asperges in plakken van 0,5 cm vanaf 5 cm van de bovenkant. Snijd de aspergepunt door midden.
Stap 2 /5
Klop de eieren los in een grote kom. Voeg de spinazie, ui, erwten en aspergeschijfjes toe en breng flink op smaak met zout en peper. Voeg driekwart van de verkruimelde geitenkaas toe en meng door elkaar.
Stap 3 /5
Bestrijk de bodem van de ovenaccessoire met olie en giet er het mengsel in. Voeg de aspergepunten en de resterende geitenkaas in stukjes toe. Druk licht aan zodat ze een beetje in het mengsel zakken.
Stap 4 /5
Zet de ovenaccessoire in de OptiGrill voordat het apparaat opgewarmd is. Sluit de Optigrill en zet aan. Het programma Manual wordt automatisch geselecteerd. Selecteer de oranje kleurinstelling met de M-knop en druk op OK. Laat wanneer de Optigrill is voorverwarmd 15 minuten koken.
Stap 5 /5
Serveer warm, lauw of koud met een salade erbij.