Garnalen-loempia's
- Totale tijd 39min.
- 25min.
Bereiden - 14min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Bestrijk de ActiFry-pan licht met olie. Draai de pendelarm naar rechtsonder, aan de kant van het handvat.
Stap 2 /6
Hak de gekookte noedels, de gewelde gemengde wilde paddenstoelen en de garnalen in grove stukken. Hak de knoflook en gember fijner. Meng al deze ingrediënten door elkaar (geen zout toevoegen - het ei, het brikdeeg en de garnalen zijn al zout genoeg).
Stap 3 /6
Was de munt. Klop het ei los met een snufje zout.
Stap 4 /6
Snijd de brikdeegvellen doormidden. Bestrijk elk half vel met een beetje losgeklopt ei. Schep een dessertlepel garnalenmengsel in de benedenhoek. Rol op tot een loempia en rol twee muntblaadjes mee - dat ziet er mooi uit door het deeg heen.
Stap 5 /6
Leg de loempia's na het oprollen meteen in de pan. Sluit de deksel.
Stap 6 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.