Gegrilde champignonburger
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
4 Kleine champignons
4 el Pesto
4 Hamburgerbroodjes
2 Avocado's
1 Rode paprika
Sla
4 sneetje Vegan kaas
Bereiding
Stap 1 /5
Was de champignons. Verdeel de pestosaus met een kwastje over de champignons.
Stap 2 /5
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zorg dat de plaat in lade 1 ligt. Zet het GRILL-programma 10 minuten aan op 200 °C. Doe de ingrediënten nog niet in de lade, het apparaat begint automatisch met voorverwarmen. Druk op START om het kookproces te starten.
Stap 3 /5
Wanneer het apparaat piept en op het scherm ‘Toevoegen’ verschijnt, is de voorverwarmingscyclus van de grill voltooid. Leg de champignons op de plaat in lade 1, leg er een zwaar voorwerp op zoals een gietijzeren pan, en doe de lade dicht. Het kookproces wordt automatisch hervat.
Stap 4 /5
Schud halverwege het kookproces, wanneer het apparaat piept en het lampje knippert, met het mandje om de champignons te mengen.
Stap 5 /5
Serveer de champignons direct in de hamburgerbroodjes met salade, een paar plakjes avocado, een paar reepjes rode paprika, vegan kaas en een beetje pestosaus. Serveer met pompoen frietjes.