Gekarameliseerd varkensvlees
- Totale tijd 55min.
- 25min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het varkensvlees in blokjes van 3 à 4 cm en bedek de stukjes met maïzena.
Stap 2 /7
Snijd de uien. Snijd een dun plakje gember en hak dit fijn.
Stap 3 /7
Halveer de champignons (of snijd ze in vieren, afhankelijk van de grootte) van boven naar beneden, inclusief het steeltje.
Stap 4 /7
Verdun in een kom de sojasaus met de kippenbouillon.
Stap 5 /7
Leg de uien, het kaneelstokje en de gember in de pan. Leg de in plakjes gesneden champignons aan de kant van het handvat in de pan. Leg het varkensvlees er tegenover in de pan. Besprenkel de champignons met het mengsel van sojasaus en karamel. Besprenkel het varkensvlees met olie. Sluit de deksel.
Stap 6 /7
Laat dit bakken gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /7
Bestrooi met gedroogde bieslook voor het opdienen.