Gembermeringues
- Totale tijd 3u.
- 15min.
Bereiden - 1u. 45min.
Koken - 1u.
Afkoelen
Ingrediënten
3 ovenlading
3 Eiwit
75 g Suiker
75 g Poedersuiker
Gember
75 g Gember
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /6
Klop de eiwitten stijf. Voeg wanneer de eiwitten stijf zijn de suiker toe en blijf kloppen.
Stap 2 /6
Voeg vervolgens de poedersuiker en de gember in poedervorm toe en blijf kloppen totdat het mengsel glad en glanzend is. Voeg als laatste de stukjes gekonfijte gember toe en meng alles met een spatel.
Stap 3 /6
Giet het mengsel in een spuitzak.
Stap 4 /6
Knip een stuk bakpapier uit en leg dit op de bodem van de Cake Factory-vorm.
Stap 5 /6
Maak meringues met een doorsnede van 3 of 4 centimeter en plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 6 /6
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken. Laat de meringues volledig afkoelen en hard worden voordat je ze van het bakpapier haalt.