Gratin van gewonnen brioche
- Totale tijd 1u. 5min.
- 20min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
300 g Brioche
5 Ei
75 cl Melk
140 g Suiker
1 zakje Vanillesuiker
1 Zout
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de eieren, de twee suikersoorten en een snufje zout. Voeg beetje bij beetje de melk toe.
Stap 2 /5
Snij de brioche in blokken. Week de blokken brood in het melkmengsel. Plaats de blokken brood een voor een in de ingevette vorm.
Stap 3 /5
Giet de rest van het melkmengsel over het brood. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 5 /5
Bestrooi met poedersuiker. Serveer met een lepel rechtstreeks uit de vorm of laat geheel afkoelen om het gebak uit de vorm te halen.