IJskoude chai latte
- Totale tijd 30min.
- 15min.
Bereiden - 0min.
Koken - 15min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
3 zakje Zakjes Ceylonthee
25 cl Water
25 cl Koude melk
4 el Rietsuikersiroop
0.5 tl Kaneelpoeder
20 IJsblokjes
Bereiding
Stap 1 /3
Giet het water in de blenderkan. Sluit het deksel, stel het programma HEAT in op 90 °C voor 5 minuten. Verwijder het deksel en voeg de theezakjes toe. Laat gedurende 3 minuten trekken. Verwijder de theezakjes. Giet de thee in een kan en laat 15 minuten afkoelen.
Stap 2 /3
Doe de thee, koude melk, rietsuikersiroop, kaneelpoeder en ijsblokjes in de blenderkan. Sluit het deksel, kies het programma MILKSHAKE en stel het in op 1 minuut. Start het programma.
Stap 3 /3
Verdeel het mengsel over hoge glazen en laat even staan zodat het schuim naar de oppervlakte kan stijgen.