Kabeljauwkruimeltaart
- Totale tijd 30min.
- 20min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
6 Kabeljauwfilets (ongeveer 150 g per stuk)
150 g Ritz®-crackers of andere crackers
40 g Parmezaanse kaas
40 g Gesmolten boter
1 el Citroensap
Zout, peper
2 el Gehakte peterselie
1 Citroen
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de crackers in een diepvrieszakje en plet ze met een deegroller tot kruimels. Meng in een kom de crackerkruimels met de Parmezaan, gesmolten boter en citroensap. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /4
Leg de stukken vis in het apparaat voorzien van de plaat. Bestrooi met de kruimels. Start het kookproces.
Stap 3 /4
Zorg ervoor dat de vis goed gaar is; dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de stukken. Verleng de tijd met een extra 1 min, indien nodig, tot de vis gemakkelijk schilfert met een vork.
Stap 4 /4
Bestrooi de kabeljauw met gehakte peterselie en citroenrasp en serveer met een partje citroen. Serveer met gegrilde asperges en een beetje geraspte Parmezaan.