Kalfszwezerik en spruitjes op Pekinese wijze
- Totale tijd 58min.
- 40min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Leg de kalfszwezerik in een grote hoeveelheid water met het citroensap. Laat zachtjes sudderen en langzaam koken gedurende ongeveer 15 minuten. Giet af en laat afkoelen in de koelkast.
Stap 2 /6
Meng de ingrediënten voor de marinade. Snijd de kalfszwezerik tot kleine blokjes. Voeg ze toe aan de marinade en meng goed door.
Stap 3 /6
Pel en snijd de teentjes knoflook en de gember. Snijd vervolgens de pepers in ringetjes van een halve cm (verwijder de zaadjes) en versnipper de uien. Bak de pepers, de uien, het knoflook en de gember in de olie.
Stap 4 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /6
Voeg vervolgens de peperkorrels toe. Voeg de spruitjes en de pinda’s toe. Voeg tot slot de kalfszwezerik, de marinade en de saus toe.
Stap 6 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.