Krokante wafels met matcha
- Totale tijd 6min.
- 5min.
Bereiden - 1min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
200 g Warm water
200 g Melk
80 g Gesmolten boter
2 Eieren
250 g Patisseriebloem
60 g Fijne kristalsuiker
2 g Zout
10 g Bakpoeder
12 g Matcha theepoeder
Bereiding
Stap 1 /4
Giet het water, de melk, de gesmolten boter en de eieren in de blenderkan. Voeg de bloem, de suiker, het zout, het bakpoeder en de matcha toe. Sluit het deksel. Mix gedurende 30 seconden op een gemiddelde snelheid.
Stap 2 /4
Schraap met een spatel de binnenkant van de blender schoon en mix nogmaals 30 seconden op gemiddelde snelheid tot het deeg glad is.
Stap 3 /4
Verwarm het wafelijzer. Bereid de wafels volgens de instructies. Pas de hoeveelheid beslag aan de grootte van de wafelplaten aan. Herhaal totdat al het beslag gebruikt is.
Stap 4 /4
Serveer warm met een bolletje vanille-ijs en rode bessen.