Lams-tajine
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (2)
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het lamsvlees in blokjes van 3 à 4 cm en bedek ze met een laagje maïzena.
Stap 2 /6
Hak de gember en rasp 7 g citroenschil.
Stap 3 /6
Meng in een kom de wijn en het water.
Stap 4 /6
Leg de olijven, gember, citroenrasp, peterselie, koriander, saffraan en knoflook in de ActiFry-pan aan de kant van het handvat. Leg het lamsvlees in de pan, tegenover het handvat. Schenk het mengsel over de specerijen. Sprenkel de olie over het lamsvlees. Sluit de deksel.
Stap 5 /6
Laat het bakken gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /6
Serveer de tajine met gestoomde couscous.
Voeg een ActiFry-lepel 'ras el hanout'-kruiden en ingemaakte citroenen toe voor nog meer smaak. Voeg aan het begin 150 ml extra water toe voor een wat dunnere saus.