Mango-spinaziesap
- Totale tijd 3u. 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 3u.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
200 g mango
250 g gekookte rode biet
60 g babyspinazieblaadjes
240 ml fris kokoswater
2 el honing
25 ml citroensap
Bereiding
Stap 1 /6
Koel de mango minstens 3 uur voordat je het sap maakt.
Stap 2 /6
Schil de mango en snij hem in blokjes. Snijd de gekookte rode biet in grove stukken. Was de babyspinazieblaadjes.
Stap 3 /6
Doe de mango, rode biet, babyspinazie, kokoswater, honing en citroensap in de blender.
Stap 4 /6
Stel het aangegeven programma in op 1 min. 30 sec. en start het programma.
Stap 5 /6
Voeg indien nodig meer kokoswater toe.
Stap 6 /6
Dien koud op.