Milanese garnalen osso-buco-stijl
- Totale tijd 45min.
- 25min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Pel de garnalen.
Stap 2 /8
Hak de knoflook en uien fijn.
Stap 3 /8
Snijd de schil van één sinaasappel in kleine stukjes (of rasp hem). Je hebt 120 ml sap nodig. Doe de schil en het sap in een kom.
Stap 4 /8
Meng hierin water, sinaasappelsap, schil, tomatenpuree en maïzena.
Stap 5 /8
Halveer de champignons (of snijd ze in vieren, afhankelijk van de grootte) van boven naar beneden, inclusief het steeltje.
Stap 6 /8
Snijd de wortels en bleekselderij in dunne reepjes.
Stap 7 /8
Leg de ui en knoflook onderin de pan. Leg de garnalen aan de kant van het handvat in de pan. Leg de gesneden champignons, wortels en bleekselderij aan de warme kant van de pan. Besprenkel de champignons, wortels en de bleekselderij met olie. Giet de saus over de garnalen, aan de kant van het handvat van de pan. Sluit de deksel.
Stap 8 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd.