Milanese varkenskoteletten
- Totale tijd 20min.
- 15min.
Bereiden - 0min.
Koken - 5min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
4 stuk varkenskoteletten
3 kopje verse broodkruimels
0.75 kopje vers geraspte Parmigiano Reggiano
1 kopje olijfolie
zeezout
6 kopje rucola, gewassen en gedroogd
0.75 kopje rode ui, in dunne ringen
3 tl extra virgin olijfolie
1 tl
36 sneetje dunne plakjes verse Parmezaanse kaas
Toebehoren
Bakplaat Snacking & Baking XL Snacking & Baking accessoire
Bereiding
Stap 1 /6
Leg de varkenskoteletten tussen twee vellen waspapier of huishoudfolie. Klop met een deegrol op het vlees om het malser te maken.
Stap 2 /6
Meng de broodkruimels met de Parmigiano Reggiano in een ondiepe kom en breng het mengsel op smaak met zout en versgemalen peper. Schenk de olie in een andere ondiepe kom. Bedek de bakplaat met een vel bakpapier.
Stap 3 /6
Haal elke kotelet eerst door de olijfolie, laat uitlekken en druk vervolgens in het broodkruimelmengsel. Leg de gepaneerde koteletten op de bakplaat met bakpapier. De koteletten kunnen vooraf worden gemaakt en ingevroren. Ga naar de volgende stap en begin met koken.
Stap 4 /6
Zet de gril aan, selecteer de handmatige modus en het programma Varkensvlees (afhankelijk van het model). Leg de varkenskoteletten op de voorverwarmde grilplaten en sluit het deksel. Het bereidingsproces begint. Bak totdat het lampje rood wordt of totdat het scherm ‘well-done’ aangeeft.
Stap 5 /6
Meng de olijfolie met de azijn in een saladekom en breng op smaak met zout en peper. Schep de rucola en de ui door de dressing.
Stap 6 /6
Serveer de gegrilde varkenskoteletten met de rucolasalade en garneer met Parmezaanse kaas.