Oosterse kippenvleugels
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
1.2 kg Kippenvleugels
5 el Olijfolie
7 el Maïzena
Zout, peper
3 el Honing
3 el Sojasaus
3 el Wijnazijn
3 el Geroosterde sesamolie
1.5 Bosui
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een grote kom de kippenvleugels met de olie en maïzena. Breng op smaak met zout en peper Meng in een andere kom de honing, sojasaus, wijnazijn en sesamolie. Zet aan de kant.
Stap 2 /5
Plaats de kippenvleugels in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 3 /5
Bestrijk de kippenvleugels na 25 minuten met de marinade en sluit de mand om het kookproces te hervatten.
Stap 4 /5
Controleer of de kippenvleugels goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 5 /5
Serveer de kippenvleugels onmiddellijk, garneer met de gesneden bosui. Serveer samen met aardappelen en barbecuesaus.