Oosterse kippenvleugels
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
700 g Kippenvleugels
3 el Olijfolie
4 el Maïzena
Zout, peper
2 el Honing
2 el Sojasaus
2 el Wijnazijn
2 el Geroosterde sesamolie
1 Bosui
Bereiding
Stap 1 /6
Meng in een grote kom de kippenvleugels met de olie en maïzena. Breng flink op smaak. Meng in een andere kom de honing, sojasaus, wijnazijn en sesamolie. Zet aan de kant.
Stap 2 /6
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het KIP-programma 30 minuten aan op 180 °C. Leg 450 g kippenvleugels op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het KIP-programma 35 minuten aan op 180 °C. Leg 250 g kippenvleugels op de plaat in lade 2.
Stap 3 /6
Druk op de SYNC-knop. Druk op START om het kookproces te starten.
Stap 4 /6
Bedek de kippenvleugels na 25 minuten met de marinade en sluit de lade om het kookproces te hervatten.
Stap 5 /6
Controleer of de kippenvleugels goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 6 /6
Serveer de kippenvleugels onmiddellijk met aardappelen en barbecuesaus.