Pad Thai
- Totale tijd 13min.
- 10min.
Bereiden - 3min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
3 Eieren
600 g Kipfilet
1.5 teentje Knoflook
3 staafje Wortelen
1.5 el Sojasaus
375 g Chinese noedels
60 cl Water
1.5 el Limoensap
120 g Pinda's
Koriander
Zonnebloemolie
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de wortels en snijd in dunne reepjes (julienne). Pers de knoflooktenen fijn, hak de koriander en stamp de pinda's, Snijd de kipfilet in stukjes.
Stap 2 /5
Giet 1 theelepel olijfolie in de binnenpan van je multicooker op het BAKE-programma. Maak hier de roerei in van de eieren en zet opzij. Geen multicooker? Gebruik dan een koekenpan.
Stap 3 /5
Giet een eetlepel olie in de binnenpan (of een hapjaspan) en bak de kip met de knoflook en de wortels. Voeg de sojasaus, de noedels en het water toe.
Stap 4 /5
Kook vervolgens voor 3 minuten onder druk, of laat 15 á 20 minuten op zacht vuur koken (met deksel).
Stap 5 /5
Voeg het citroensap toe, meng en serveer met de eieren en de rest van de ingrediënten.