Pannenkoekenbeslag van chiazaadjes
- Totale tijd 15min.
- 5min.
Bereiden - 0min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
1 el chiazaadjes
2 el water
100 g bloem
1 tl kokosolie
1 el fijne kristalsuiker
225 ml amandelmelk
Bereiding
Stap 1 /6
Doe de chiazaadjes en het water in een kleine kom en meng. Zet voor 10 minuten apart.
Stap 2 /6
Doe de geweekte chiazaden, bloem, kokosolie en suiker in de blender. Voeg de amandelmelk toe.
Stap 3 /6
Sluit het deksel en stel het aangegeven programma in op 2 minuten. Start het programma.
Stap 4 /6
Verwarm de pannenkoekenpan met een klein beetje olie.
Stap 5 /6
Giet een beetje beslag in het midden van de pan en spreid het uit. Bak elke zijde 2 minuten.
Stap 6 /6
Serveer deze pannenkoeken met zelfgemaakte jam of bestrooid met bruine suiker.