Peanut butter and chocolate muffins
- Totale tijd 31min.
- 10min.
Bereiden - 21min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
200 g Pindakaas
200 g Appelmoes
4 cl Ahornsiroop
40 g Bloem
30 g Cacaopoeder
1 tl Vanille-extract
0.5 zakje Bakpoeder (ongeveer 1 theelepel)
20 g Chocoladestukjes
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /5
Verwarm de oven voor op 170°C.
Stap 2 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /5
Doe alle ingrediënten in het apparaat, te beginnen met de bloem en de cacao. Hou de chocoladeschilfers voor later: deze dienen om je bereiding te garneren.
Stap 4 /5
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 5 /5
Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes en bedek met de chocoladeschilfers. Bak 60 minuten in de oven. Laat afkoelen alvorens op te dienen.