Pizza kebab
- Totale tijd 25min.
- 15min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
1 Pizzadeeg
10 g Bloem
80 g Tomatensaus
200 g Kebabvlees (lam of kip)
1 Ui
1 Groene paprika
100 g Mozzarella
50 g Feta
1 tl Oregano
2 el Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bestrooi de bodem van de kom met wat bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat.
Stap 2 /6
Verdeel de tomatensaus over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Leg het kebabvlees op de saus en voeg dan de ui en stukjes paprika toe. Bestrooi met mozzarella, feta en oregano. Sprenkel wat olijfolie over de toppings en breng indien nodig op smaak met zout en peper.
Stap 3 /6
Start het kookproces.
Stap 4 /6
Neem de hendel met beide handen vast en open het apparaat halverwege de bereidingstijd om te controleren dat de pizza optimaal wordt gebakken. Je kan hem indien nodig ook draaien, voor een gelijkmatige garing.
Stap 5 /6
Zodra de pizza klaar is kan je het apparaat opnieuw openen door de hendel met beide handen vast te pakken. Haal de pizza er voorzichtig uit.
Stap 6 /6
Laat de pizza een paar minuten rusten voordat je hem in stukjes snijdt en serveert.