Pizza margherita
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
10 g Bloem
1 Pizzadeeg
80 g Tomatensaus
80 g Mozzarella
1 el Olijfolie
Zout en peper
Basilicumblaadjes
Bereiding
Stap 1 /5
Bestrooi de bodem van de kom met wat bloem. Rol het deeg uit en leg het in het apparaat.
Stap 2 /5
Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Leg de plakjes mozzarella op de tomatensaus. Breng op smaak met wat zout en peper en besprenkel met olijfolie.
Stap 3 /5
Start het kookproces.
Stap 4 /5
Neem de hendel met beide handen vast en open het apparaat halverwege de bereidingstijd om te controleren dat de pizza optimaal wordt gebakken. Je kan hem indien nodig ook draaien, voor een gelijkmatige garing.
Stap 5 /5
Zodra de pizza klaar is kan je het apparaat opnieuw openen door de hendel met beide handen vast te pakken. Haal de pizza er voorzichtig uit. Garneer de pizza met verse basilicumblaadjes en dien onmiddellijk op. Smakelijk!