Plant-based hazelnut and agave syrup drink
- Totale tijd 27min.
- 5min.
Bereiden - 22min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
80 g Hazelnoten, gepeld
70 cl Water
2 el Agavesiroop
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /4
Laat de hazelnoten 20 minuten sudderen in een halve liter water in een steelpan. Spoel af met koud water.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste het water toe. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /4
Zeef het mengsel door een vloeistofzak of kaasdoek om een gladde vloeistof zonder restjes te krijgen. Gebruik het overblijfsel, ook bekend onder de naam ‘okara’, om koekjes, brood- of taartdeeg, granola, falafel, kruimels, enz. te maken.
Stap 4 /4
Bewaar de drank tot 3 dagen in de koelkast. Schudden voor elk gebruik.