Plant-based drink with Brazil nuts and cocoa
- Totale tijd 37min.
- 5min.
Bereiden - 32min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
30 g Gepelde paranoten
30 cl Water
3 Medjool dadels, zonder pit
3 el Cacaopoeder
Een paar druppels natuurlijk vanillearoma
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /4
Laat de noten 30 minuten sudderen in een halve liter water in een steelpan. Spoel ze af in koud water.
Stap 2 /4
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste het water toe. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /4
Zeef het mengsel door een plantaardige melkzak of kaasdoek om een gladde vloeistof zonder restjes te verkrijgen. Gebruik het overblijfsel, ook bekend onder de naam ‘okara’, om koekjes, brood- of taartdeeg, granola, falafel, crumbles, enz. te maken.
Stap 4 /4
Bewaar de drank tot max. 3 dagen in de ijskast. Schudden voor elk gebruik.