Ratatouille gnocchi
- Totale tijd 50min.
- 10min.
Bereiden - 40min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
3 Courgettes
2 Aubergines
6 Tomaten
2 Rode paprika’s
2 Groene paprika’s
2 Rode uien
4 teentje Fijngehakte knoflook
10 cl Olijfolie
6 cl Balsamico azijn
10 cl Passata (gezeefde tomaten)
Zout, peper
550 g Gnocchi
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd de courgettes, aubergines, tomaten, paprika's en uien in kleine stukjes.
Stap 2 /5
Meng de groenten in een grote kom met olijfolie, knoflook, balsamicoazijn, passata, zout en peper.
Stap 3 /5
Voeg de gnocchi toe en meng de saus en groenten goed door elkaar.
Stap 4 /5
Doe de helft van het mengsel in een ovenschaal en leg de gnocchi er bovenop. Plaats de standaardplaat in het apparaat. Zet de schaal in de kom van het apparaat. Zet het HETELUCHT-programma 20 minuten aan op 200 °C. Roer halverwege door elkaar.
Stap 5 /5
Herhaal dit proces aan het einde van het programma met de resterende gnocchi en ratatouille.