Regenboogpizza
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
1 Deeg
10 g Bloem
80 g Tomatensaus
1 Broccoli
0.5 Rode paprika
0.5 Gele paprika
0.5 Groene paprika
1 Rode ui
80 g Maïs
125 g Mozzarella
1 el Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bestrooi de bodem van de kom met wat bloem.
Stap 2 /6
Rol het pizzadeeg uit en leg het in het apparaat.
Stap 3 /6
Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over het deeg, maar laat wel een klein randje vrij. Strooi de geraspte mozzarella over de tomatensaus. Leg de broccoliroosjes en paprikareepjes op de pizza in de volgorde van de kleuren van een regenboog. Voeg de maïs en de ringen van rode ui toe om de regenboog compleet te maken. Sprenkel wat olijfolie over de toppings en breng op smaak met zout en peper.
Stap 4 /6
Laat het bereidingsproces van start gaan.
Stap 5 /6
Neem de hendel met beide handen vast en open het apparaat halverwege de bereidingstijd om te controleren dat de pizza optimaal wordt gebakken. Je kan hem indien nodig ook draaien, voor een gelijkmatige garing.
Stap 6 /6
Zodra de pizza klaar is kan je het apparaat opnieuw openen door de hendel met beide handen vast te pakken. Haal de pizza er voorzichtig uit. Laat een paar minuten rusten voordat je hem in stukjes snijdt en serveert.