Romige Indische tomatensoep
- Totale tijd 30min.
- 5min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
300 g Tomaten
1 Kleine ui
1 teentje Knoflook
1 el Olijfolie
0.5 tl Komijnzaadjes
1 snuifje Chilivlokken
1 tl Gemalen fenegriek
20 cl Groentebouillon
25 cl Vette room
1 handvol Fijngehakte koriander
Bereiding
Stap 1 /4
Was en snijd de tomaten in 4 stukken. Pel de ui en snijd in vieren. Pel het teentje knoflook.
Stap 2 /4
Doe de olijfolie, tomaten, ui, knoflook, komijnzaad, chilivlokken, fenegriekpoeder en bouillon in de blender. Sluit het deksel en stel het programma in op "GLADDE SOEP" gedurende 25 minuten. Start het programma.
Stap 3 /4
Verwijder het deksel en voeg de crème fraiche en koriander toe. Sluit het deksel en stel het programma in op "BLEND", snelheid 5, gedurende 30 seconden. Start het programma.
Stap 4 /4
Dien de soep op met naanbrood.