Tefal
Tefal
Recept van Tefal

Romige Indische tomatensoep

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 30min.
  • Bereiden
    5min.
  • Koken
    25min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

2 personen

  • 300 g Tomaten

  • 1 Kleine ui

  • 1 teentje Knoflook

  • 1 el Olijfolie

  • 0.5 tl Komijnzaadjes

  • 1 snuifje Chilivlokken

  • 1 tl Gemalen fenegriek

  • 20 cl Groentebouillon

  • 25 cl Vette room

  • 1 handvol Fijngehakte koriander

Bereiding

Stap 1 /4

Was en snijd de tomaten in 4 stukken. Pel de ui en snijd in vieren. Pel het teentje knoflook.

  • 300g Tomaten
  • 1 Kleine ui
  • 1teentje Knoflook

Stap 2 /4

Doe de olijfolie, tomaten, ui, knoflook, komijnzaad, chilivlokken, fenegriekpoeder en bouillon in de blender. Sluit het deksel en stel het programma in op "GLADDE SOEP" gedurende 25 minuten. Start het programma.

  • 300g Tomaten
  • 1 Kleine ui
  • 1teentje Knoflook
  • 1el Olijfolie
  • 0.5tl Komijnzaadjes
  • 1snuifje Chilivlokken
  • 1tl Gemalen fenegriek
  • 20cl Groentebouillon

Stap 3 /4

Verwijder het deksel en voeg de crème fraiche en koriander toe. Sluit het deksel en stel het programma in op "BLEND", snelheid 5, gedurende 30 seconden. Start het programma.

  • 25cl Vette room
  • 1handvol Fijngehakte koriander

Stap 4 /4

Dien de soep op met naanbrood.

Rooster SS-185685

Prijs € 5,00

Op voorraad

Rooster SS-185685