Romige aardbeienmilkshake
- Totale tijd 3u. 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 3u.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
400 ml amandelmelk
60 g vanille-ijs
200 g Gariguette aardbeien
100 g banaan
Bereiding
Stap 1 /4
Giet de helft van de amandelmelk in een ijsblokjesbakje en zet het minstens 3 uur in de vriezer.
Stap 2 /4
Als de melkblokjes bevroren zijn, maak je de aardbeien schoon en verwijder je de kroontjes. Grote aardbeien snij je in kleinere stukjes. Schil de banaan en snijd hem in plakjes. Doe de bevroren blokjes amandelmelk, het vanille-ijs, de aardbeien en de banaan in de blender en giet er de rest van de amandelmelk bij.
Stap 3 /4
Stel het aangegeven programma in op één minuut en start het programma.
Stap 4 /4
Zodra het programma afgelopen is, schenk je de milkshake in glazen. Dien onmiddellijk op.