Saksuka salade
- Totale tijd 1u. 10min.
- 25min.
Bereiden - 45min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de aubergine in dunne halve plakken. Laat 30 min uitlekken.
Stap 2 /6
Snijd de courgette en aardappelen over de lengte in vieren en vervolgens in stukken van ongeveer 1 cm dik.
Stap 3 /6
Snijd de paprika's in dunne reepjes, snijd daarna elk reepje door de helft. Hak de knoflook fijn. Spoel de aubergines af.
Stap 4 /6
Leg de aubergines in de ActiFry-pan. Voeg de fijngehakte knoflook en suiker toe. Bedek ze met de courgette en paprika's. Leg de aardappelen in de pan, tegenover het handvat. Sprenkel de olie over de aardappelen. Sluit de deksel.
Stap 5 /6
Laat dit bakken gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /6
Serveer koud of warm, met stukjes schapenkaas.