*Shepherd’s pie
- Totale tijd 55min.
- 20min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
400 g Lamsgehakt
2 Sjalotten
2 teentje Knoflookteentjes
1 el Olijfolie
2 el Tomatenpuree
1 el Sojasaus
100 g Diepvrieserwten
600 g Aardappelpuree
20 g Boter
Bereiding
Stap 1 /4
Meng het gehakt, de sjalot, knoflook en olijfolie in een kom. Plaats het mengsel in het apparaat en start het bakproces.
Stap 2 /4
Als het vlees gaar is, voegt u de tomatenpuree, sojasaus en diepvrieserwten toe. Meng goed en giet in een ovenschaal die geschikt is voor de grootte van het apparaat.
Stap 3 /4
Bedek het vlees met de aardappelpuree en vorm met een vork een patroon op het oppervlak. Bestrijk het oppervlak met een paar klontjes boter. Zet de ovenschaal in het apparaat voorzien van de plaat. Start het bakproces.
Stap 4 /4
Serveer meteen.