Stokbroodpudding met vanille-smaak
- Totale tijd 38min.
- 20min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Klop de eieren met de suiker tot een glad beslag. Voeg de melk toe en blijf kloppen tot het een vloeibaar mengsel is geworden.
Stap 2 /7
Doop de sneetjes stokbrood in het ei /melk-mengsel totdat ze helemaal doordrenkt zijn. Je kunt voorzichtig in de sneetjes brood knijpen , zoals met een spons, om het proces te versnellen, zonder ze te zacht te maken. Laat ze een minuutje uitlekken op een rooster.
Stap 3 /7
Bestrijk de pan licht met olie. Sluit de deksel.
Stap 4 /7
Verwarm voor volgens de aangegeven tijd.
Stap 5 /7
Pas op dat je je niet brandt en zet het roerblad richting de achterkant van de pan, aan de linkerkant. Leg de doordrenkte sneetjes in de pan. Sluit de deksel.
Stap 6 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /7
Bestrooi ze met poedersuiker en serveer ze warm met een bolletje ijs, chocoladesaus en/of geklopte slagroom.