Suikervrije bananen brownies
- Totale tijd 40min.
- 10min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
12 stuk
3 stuk bananen
200 g pindakaas
3 stuk eieren
1 el amandelmeel
3 tl cacaopoeder
zout
Bereiding
Stap 1 /5
Pureer de bananen met een staafmixer, of met een vork.
Stap 2 /5
Voeg de pindakaas toe en mix met een handmixer totdat je een gladde pasta hebt.
Stap 3 /5
Voeg één voor één de eieren toe en mix goed door.
Stap 4 /5
Voeg tot slot de amandelbloem, cacaopoeder en een snufje zout toe.
Stap 5 /5
Giet het mengsel in het browniebakblik en bak 30 minuten op P1 van de Cake Factory of voor 30 minuten op 180 graden. Prik even met een sateprikker in de brownie om te checken of 'ie gaar is.