Taco's met pulled chicken
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
400 g kiphaasjes
1 bouillonblokje
3 tl ketchup
1 tl barbecuesaus
0.5 tl chillipoeder
0.5 tl Provencaalse kruiden
1 rode paprika
1 rode ui
2 tl verse koriander, fijngehakt
1 tl olijfolie
8 tortilla's
zout en peper
Bereiding
Stap 1 /4
Verwarm het bouillonblokje in 500ml water in een kookpannetje. Zodra het kookt, voeg je de kiphaasjes toe. Laat dit op zacht vuur voor 8 minuten.
Stap 2 /4
Haal de kiphaasjes uit de pan en doe in een kom. Trek de kiphaasjes uit elkaar met twee vorken. Meng met de ketchup, de barbecuesaus, het chilipoeder en de Provençaalse kruiden.
Stap 3 /4
Snijd de paprika en de ui fijn en meng met de koriander, het zout en de olie. Vul de tortilla's met de kip en het paprika-uienmengsel.
Stap 4 /4
Eventueel kun je de tortilla's nog even in de oven of Easy Fry doen, bestrooid met een handje kaas. Serveer met crème fraîche.